Sertifikalar

Sertifikalar

SZUTEST HELAL SERTİFİKASI

Helal Gıda belgelendirme süreci esnasında, belgelendirmeye dâhil olacak ürünlere ilişkin tetkik öncesi ve süresince numune analiz ve tayini gerçekleştirme ihtiyacı doğması mümkündür. FR.24 (HELAL) R.03 6 GENEL ŞARTLAR METNİ - HELAL BELGELENDİRME SZUTEST’ in Helal Belgelendirme hizmeti sunduğu süreçte gerekli olacak muayene ve / veya analiz yapan laboratuvarlar ISO / IEC 17025 uyarınca akredite edilmiş veya helal yetkin otorite ( Diyanet İşleri Başkanlığı, HAK, TÜRKAK, Türk Standartları Enstitüsü ve Yükseköğretim Kurumuna ( YÖK) bağlı olup helal konularında akademik çalışmalar yapan üniversitelere bağlı fakülte, araştırma merkezi, enstitü gibi birimler veya YÖK tarafından denkliği kabul edilen yabancı üniversiteler )  tarafından onaylanmış olmalıdır. Türkiye dışında kalan ülkelerde akreditasyon kurumunun varlığı tespit edilmediğinde ya da bu kuralın üstünde bir kural olduğunda akreditasyon gereğini farklı bir kuralla sınırlandırmış ülkelerin yetkilendirdiği Helal yetkili kurumlardan yetkilendirilmiş laboratuvarlar seçilecektir.  Bu metin yedi sayfadan oluşup SZUTEST Hizmet Sözleşmesinin ayrılmaz bir parçasıdır. SZUTEST Hizmet Sözleşmesi imzalandığında bu metindeki kural, hak ve sorumluluklar da ilgili taraflarca kabul edilmiş sayılır. Metinde meydana gelebilecek değişiklikler www.szutest.com.tr adresinde duyurulacaktır.  Yayınlanan dokümanlarda değişiklik yapılması durumunda bu değişiklik web sayfasında 1 ay süre ile yayınlanacaktır. Dokümanlarda meydana gelecek değişiklikler web sayfamızdan güncel olarak takip edilebilir. 

FSSC 22000 

SSC 22000, orijinal ismi Foundation of Food Safety Certification yani Gıda Güvenliği Sertifikasyon Vakfı tarafından, uluslararası gıda ticaretinde sektörel bütünlüğü sağlamak amacıyla kurulmuş en önemli kuruluşlardan biridir. FSSC 22000 özellikle gıda üreticileri için tasarlanmış ve gıda zincirinde yer alan tüm gıda üreticilerinin, gıda güvenliği yönetim sistemlerinin tetkik edilmesi ve belgelendirilmesinde kullanılan uluslararası çapta kabul görmüş bir belgelendirme programdır. (GFSI) Global Gıda Güvenliği Girişimi tarafından onaylanmıştır. 
 
Mevcut TS EN ISO 22000:2018 standart şartları, ISO 22002-1/ ön gereksinim program şartları ve HACCP prensiplerini içerir. Özellikle gıda üretimi sektörüne yönelik olan ilk global gıda güvenliği standardı olma özelliği taşır. 



2025 - Topdağ Et ve Et Mamülleri

Telefon
WhatsApp
instagram
Trakya Elit Et Ürünleri | Fermente Sucuk, Kasap Köfte, Hamburger Köfte

Hakkımızda

Trakya Elit, geleneksel tariflerle hazırlanan fermente sucuk, kasap köfte ve hamburger köfte üretimi yapan bir et ürünleri markasıdır. Doğallıktan ödün vermeden, yüksek kalite standartlarında üretim yapıyoruz.İşletmelerinize profesyonel çözümler üretiyoruz.

Ürünlerimiz

Toptan Fermente Kasap Sucuk

Geleneksel fermente yöntemiyle hazırlanan, yoğun baharat aroması ve doğal lezzetiyle gerçek kasap sucuğu.

Toptan Kasap Köfte

Yüzde yüz dana etinden, katkısız ve ev yapımı lezzetinde klasik kasap köfte çeşitlerimizle sofralarınıza lezzet katıyoruz.

Toptan Hamburger Köfte

Modern damak zevkine uygun, sulu ve yumuşak hamburger köftelerimizle evde gurme burger keyfi yaşayın.

İletişim

Bizimle iletişime geçmek için info@trakyaelit.com adresine e-posta gönderebilir ya da 0 (544) 259 64 44 - 0533 632 27 44 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.